ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Хочемо завірити, що ми з відповідальністю ставимось до особистої інформації, яку довіряють нам наші клієнти, партнери та відвідувачі нашого сайту і прикладаємо максимум зусиль для її збереження, захисту та коректного використання.  Ми виклали нашу політику конфіденційності, щоби Вам було зрозуміло як і для чого ми використовуємо особисту інформацію і персональні дані, які збираємо на сторінках нашого сайту travellers-club.lviv.ua та на сторінках піддомену l.travellers-club.lviv.ua.  При зборі, використанні та зберіганні персональних даних ми користуємось Законом України «Про захист персональних даних». Коли ви залишаєте ваші особисті дані на нашому сайті, Ви підтверджуєте, що ознайомлені з переліком своїх прав як суб’єкта даних згідно статті 8 цього закону.

1. Яку інформацію ми збираємо?

У нас залишиться лише та інформація, яку Ви залишите при заповненні форми замовлення (запиту) на нашому сайті (ім’я, телефон, e-mail). В подальшому, для оформлення замовлення (туру), нам може знадобитися додаткова особиста інформація  (повні паспортні данні, адреса та ін.)

Також ми використовуємо файли    Cookies (кукі) від сервісів веб-аналітики. За допомогою цих файлів ми можемо відслідковувати поведінку відвідувачів нашого сайту. При цьому зберігаються дані про дії відвідувачів сайту, а саме: доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою який ви заходите на Сайт;  вид браузеру та операційної системи; - дата і час відвідування Сайту; переглянуті сторінки та ін.

2. Як і для чого ми використовуємо зібрані дані?

Особисті дані, які Ви залишаєте на нашому сайті ми використовуємо, в першу чергу, для відповіді на ваші запити та реалізації ваших замовлень: надсилання пропозицій з турами та варіантами відпочинку у відповідь на ваш запит, оформлення турів та путівок при отриманні від вас замовлення.

Також ми використовуємо деякі ваші контактні дані для надання інформації:

  • про ваші запити та замовлення,
  • про умови надання послуг та їх зміни,
  • додаткову інформацію, яка може вам бути корисна при замовленні подорожі, або під час подорожі
  • певну рекламну інформацію про нові напрямки туризму, актуальні ціни, акційні пропозиції та гарячі тури.

Ви завжди можете відмовитись від отримання рекламної інформації в автоматичному режимі або звернувшись до нас будь-яким зручним для вас способом.

3. Чи мають треті особи доступ до ваших персональних даних?

Ми не продаємо і не купляємо персональні дані клієнтів. Ваші персональні дані можуть передаватись третім особам лише з вашої згоди для реалізації вашого замовлення туристичних послуг. Також ми можемо надати доступ до ваших персональних даних фізичним та/або юридичним особам та/або державним органам, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством України при умові дотримання законодавства України.

4. Чи захищені дані персональної інформації

Ми вживаємо всіх заходів безпеки для захисту та збереження персональних даних.

5. Чи можете ви отримати доступ до вашої персональної інформації

Ми робимо все можливе для забезпечення вашого доступу до ваших персональних даних. Ви завжди можете перевірити ваші персональні дані, виправити їх в разі виявлення помилки, вилучити за вашим запитом. Перед обробкою запитів на отримання, виправлення, видалення інформації ми просимо підтвердити свою особу.

6. Як діяти в разі згоди, або незгоди з нашою політикою конфіденційності?

Відвідуючи наш сайт та/або залишаючи запити та замовлення на нашому сайті та/або заповнюючи будь-які форми на нашому сайті ви автоматично погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та даєте згоду на використання персональних даних на умовах даної Політики конфіденційності.

Якщо ви не згідні з умовами даної Політики конфіденційності, то просто не використовуйте наш сайт.

7. Чи можуть відбуватись зміни в цій Політиці та як їх дізнатись?

В даній Політиці конфіденційності можуть відбуватись зміни. Всі зміни, які будуть відбуватись, будуть опубліковані на даній сторінці. Зміни вступають в дію з моменту їх публікації. Ми можемо інформувати наших користувачів про важливі зміни в Політиці конфіденційності електронною поштою, або будь-яким іншим способом.

Якщо у вас виникли питання з приводу даної Політики конфіденційності, ви можете написати нам на пошту office@travellers-club.lviv.ua.

Хочете отримувати корисну інформцію, нові пропозиції, «горящі тури»?

(032) 242-25-52, (050) 431-30-65, (098) 242-02-25, (063) 660-01-74

м. Львів, вул. Вербицького 12 office@travellers-club.lviv.ua